Aké praktiky používajú lekári proti bolestiam?

06.06.2014 21:19

    Aj lekári sú len ľudia s takou istou stavbou teľa akú máme i my. Hoci zarábajú priemerne možno viac než niektorí z nás, ale aj ich by trápili každé ráno rovnaké bolesti v kĺboch, chrbtice a svalov, keby nepoznali prevenciu alebo to strávne liečenie. 

    Často počujeme od lekárov rady a odporúčanie ako napr.: obmedzme nezdravé jedlá, nefajčime, viac sa pohybujme. Niektorí lekári pritom taktiež fajčia, jedia aj nezdravé jedlá a k športu sa taktiež nestavajú s poctivosťou. Poznajú výrobné postupy farmaceutického priemyslu a sú si vedomí všetkých nežiadúcich účinkov liekov, ktoré sú určené na liečenie týchto stavov, na tlmenie bolestí a preto ich sami nehltajú denno denne ako niektorí z nás. Tak ako to vlastne robia? Prečo aj napriek vyššiemu veku môžu robiť takmer všetko, čo si zmyslia? Aké sú ich "tajné zbrane"?

    Ide o celkom jednoduché postupy ako je osvetlovanie pomocou polarizovaného svetla a užívanie výživových doplnkov v tekutej forme s obsahom najmä kollagénu, chondroitínu a glukozamínu. Staršia generácia lekárov dobre pozná účinky týchto postupov, keďže ich uplatňujú pri liečení samých seba. Budúci lekári sa zasa už učia o pozitívnych účinkoch liečby pomocou polarizovaného svetla, za ktorú bola i v minulosti udelená aj Nobelová cena (viď. rubrika polarizované svetlo). V európskych nemocniciach ako aj liečebných centrách je liečba polarizovaným svetlom samozrejmosťou. 

    Táto liečba je jednoduchá, bezbolestná, bez vedľajších účinkov a zvládne ju každý. Čím viac lekárov využíva polarizované svetlo ako vo svojej ordinácii, tak aj doma. Zatiaľ čo ostatné postupy pre boj s bolesťou kĺbov, chrbta a svalov si vyžadujú ďalšiu a ďalšiu kúpu rôznych prístrojov, medikamentov apod. kúpa biolampy spolu so stojanom, so 7 náhradnými farebnými sklíčkami získate za veľmi výhodnu cenu a to s možnosťou výberu medzi veľkou a menšou veľkosťou (ďalšie info o produktoch a podmienkach nákupu na www.bnm-slovakia.sk ). 

 Čo na to hovoria pacienti, ktorých trápi artróza, bolesti chrbta a kĺbov alebo iné zdravotné ťažkosti?

    "Dlhé mesiace som chodil k svojmu lekárovi kvôli veľkým bolestiam v krížoch. Liečbu s polarizovaným svetlom mi však napokom odporučil môj sused, ktorý ho kúpil niekoľko týždňov predtým a pravideľne a úspešne používa na osvetlovanie bolestivých kĺbov. Požičal mi ho na pár týždňov, aby som sa o účinnosti aj sám presvedčíl. Mal pravdu! Očakávané zlepšenie sa dostavilo veľmi rýchlo. Od tej doby som aj ja sám vlastníkom takejto biolampy." hovorí Jozef K. 60 rokov. 


    Podobné skúsenosti s liečbou polarizovaným svetlom Vám doplníme o pár dní.

Dozvedeli sa o tajnej zbrani lekárov, popremýšľajte, či chcete naďalej bojovať s bolesťami alebo s tým chcete skončiť.Je to na Vás.

 

Späť

Konská masť

Konská masť

Konská masť
Bylinné mazanie, ktoré ocenia seniori, ľudia so sedavým zamestnaním i športovci.     Výrobca tradičných prírodných masážných přípravkov Konská masť- Osvedčená kombinácia extraktov 25 liečivých bylín zostala zachována, tak isto ako dve varianty – chladivá a hrejivá.   ...